Betaling

Handler du med bank-/kredittkort, vil vi reservere beløpet på kortet ditt idet du bekrefter din bestilling. Beløpet trekkes når vi sender varen.

For bedrifter er det mulig å betale via faktura på forskudd.

Levering

Kunde og kundebehandler - Tentipi Norge Vårt ordrekontor er åpent mandag til fredag 08:00-15.30. Alle ordre fra nettbutikken blir fortløpende behandlet innenfor åpningstiden. Bestiller du i løpet av formiddagen, sender vi normalt varen din samme dag. Normal leveringstid i sentrale Norge er normalt 2-4 virkedager, litt avhengig av hvor du bor og hva du har kjøpt. Vi leverer kun til adresser i Norge.

Selv om det er vårt klare mål å levere innen de nevnte tidene, kan vi risikere at det oppstår forsinkelser hos våre samarbeidspartnere som håndterer frakt og levering.

Vær nøye med å oppgi riktig informasjon når du bestiller. Det er ikke mulig for oss å omdirigere ordren etter at den er sendt.

Post

Varen sendes til din nærmeste post i butikk eller postkontor.  Om du ønsker varen sendt hjem til deg kommer frakttillegg.

Ved kjøp over kr. 1.000,- vil det ikke tilkomme frakt.

Ved postfrakt til Svalbard eller Jan Mayen tilkommer postgebyr kr. 200,- per pakke.

Dersom endelig ordrebeløp er under 1 000 kr etter retur av varer, vil du belastes 99 kr i frakt i forbindelse med returhåndtering.

Ved frakt på pall

Ved volumiøse varer vil vi benytte frakt med annet selskap på pall.  Ved bestilling av flere varer kan det enkelte ganger være lønnsomt å benytte frakt på pall.  Vi vil da kontakte bestiller for å informere om dette.

  • Tentipi
  • Muurikka
  • Volcano Multifuel
  • Tunda Grill