Nettsiden Tentipi Norge er utviklet og vedlikeholdt av DMT AS

Vi bruker informasjonskapsler på tentipi.no. Ved å bruke vår nettside med informasjonskapsler påslått i nettleseren (som er standard), godtar du at vi lagrer informasjonskapsler for å levere våre tjenester.

Vi gjør oppmerksom på at når du besøker sidene, lagres informasjon om nettleseren din, operativsystemet ditt og nettforbindelsen din. I tillegg lagres informasjon tidspunkt og lengde på besøket, og hvilke undersider som blir besøkt. Denne informasjonen benyttes av statistikkverktøyene våre, med det formål å gi oss bedre innsikt i hvordan folk benytter sidene.

For å oppnå enkelte typer tilpasset funksjonalitet på sidene vil vi også sende informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din, for eksempel for å ta vare på innstillinger du gjør på siden eller lagre sesjonsinformasjon for å kunne tilby en best mulig brukeropplevelse.

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics
Når du besøker vårt nettsted, lagrer vi informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics. Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

Facebook
Facebook cookies brukes til konverteringssporing, når besøkende er kommet via Facebook eller for bruk for retargeting – anonym tracking til målretting av annonser på tvers av nettsider.

Du kan lese mer om hva informasjonskapsler er, hvordan de fungerer og hvorfor vi opplyser om dette hos Post- og Teletilsynet. Hvis du ikke aksepterer vår bruk av informasjonskapsler kan du endre dine innstillinger i nettleseren.

Har du ytterligere spørsmål rundt dette, ta gjerne kontakt med daglig leder

  • Tentipi
  • Muurikka
  • Volcano Multifuel
  • Tunda Grill