Cotpolmex P
Lett, svært sterk og effektivt ventilerende 50/50 bomull/polyester, som skaper et mye bedre inneklima enn man normalt opplever i et telt.
Den tettevevne duken i kombinasjon, med førsteklasses impregnering gir god vannavvstøtningsevne.
Den beigebrune fargen skaper en varm og behagelig atmosfære inne i teltet.

Sammenlignet med Cotpolmex C er duken mer estetisk tiltaltene og fremstår enda fastere og mer fargebestandig.

Såvidt vi vet er dette verdens beste ytterteltsduk i bomull/polyester.

Cotpolmex C
Sterk og effektivt ventilerende 50/50 bomull/polyesterduk, som skaper ett mye bedre inneklima enn man normalt opplever i et telt.
Den tettvevne duken i kombinasjon, med førsteklasses impregnering gir god vannavstøtningsevne.
Den beigebrune fargen skaper en varm og behagelig atmosfære inne i teltet.

Traillix P
En av teltmarkedets absolutt sterkeste og fineste lettvektsduker. Svært lett, vanntett og vevet i nylon 66. Ripstop forsterket, belagt med silikon på begge sider og UV-beskyttet.
Duken er grønn og ikke ventilerende.

Trailix C
Lett, ripstop forsterket polyamid duk, UV-beskyttet og belagt med silikon på begge sider. En nøye utvalgt og meget fin standardduk. Duken er rustrød og ikke ventilerende.

Trailix B
Lettvektsduk av nylon 6, ripstop forsterket og PU-belagt på den ene siden. Nøye utvalgt for å være regntett, selv etter lang tids bruk. Duken er grå, og ikke ventilerende.

Superpolyamid tallgrønn
Lett og enormt sterk, vanntett duk, som vi anvender der slitasjen er stor. Tilvirket av «high-tnacity» polyamid og belagt med silikon. 130g/m2

Innerteltsduk – lett

Ultralett, teflonimprignert og ripstop forsterket duk, som slipper ut kondens, men forhindrer samtidig at kondens fra ytterteltet fra å trenge inn. Tilvirket av «high-tnacity» polyamid. Gyllengul. 38g/m2.

Gulvduk 120g
Lettvektsgulv spesielt sammensatt for å motstå slitasje og rifter. På bakgrunn av dette er duken belagt med et forholdsvis tykt lag av polyuretane.

  • Tentipi
  • Muurikka
  • Volcano Multifuel
  • Tunda Grill